söndag 13 november 2011

Fira fenomenala farsor, familjär fika förstås

Söndag och alla fäders dag. Så därför ville vi uppmärksamma barnens pappa den här morgonen, men han hann kliva upp och gå ut och morgonkissa hunden innan oss. Han hade glömt bort vad det var för dag idag.

Medan han sedan tog en morgondusch på nedre plan smög vi in i rummet innanför och satte oss på rad och väntade i soffan som står där. Hunden ville förstås också vara med och överraska, men han kunde inte vara lika tyst som vi. När han tassade runt och nyfiket nosade i påsen med paket prasslade det till så att vi närapå blev avslöjade. Dessutom blev vi så fulla i fniss när pappan där inne i duschrummet muttrade högljutt för sig själv angående något att vi nästan sprack ut i skratt allihopa. Kalsongbeklädd klev han sedan ut genom dörren och förvånades att vi satt där. Han fick slå sig ner i soffan mellan oss och öppna några paket: Ett örngott med texten "Pappa the one and only", toarullar med texten: "Shit happens" och en grej från Clas Ohlsson som han önskat sig ett tag. En riktig manlig värstingficklampa. Han vinner lätt om han ska tävla i ljusstyrka hädanefter..

Tack för att du är en underbar pappa till våra barn!


Glad och nöjd i pappas famn (år 2000)
 
Vid lunchtid åkte vi hem till mina föräldrar på gott käk och för att uppvakta nästa pappa. Min pappa. Det serverades panerad kyckling med stekt potatis och egeninlagda gurkskivor. Mmmmmm så gottt! Farmor lagade alltid det när hon levde och vi mindes henne och farfar en smula. Hela familjen med familjer samlade runt bordet. Brorsans lillkille, charmigaste pysen i gänget har börjat gå och bubbla för fullt. Stal all uppmarksamhet från fäderna,  men jag tror inte de tog illa upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...