lördag 24 december 2011

Ursäkta utskällningen under utdelningen

 God Jul!

Önskar jag som skriver till alla som eventuellt läser.
Hoppas du har en fridfull julhelg med allt vad det innebär för just dej.


För mej betyder det att få vakna upp på julaftons morgon och beskåda barnens nyfikenhet över att det hänger julstrumpor med lite smått och gott på dörrhandtaget. Tända granen i morgonmörkret och smygtitta på julklapparna som ligger därunder. Hela vardagsrummet fylls av dofterna från granen och hyacinterna. Julfrukost med levande ljus och mandel i gröten för den som äter sådant. Ta en julpromenad på förmiddagen, så att man får lite luft och rörelse innan julmiddagen. Även om stämningen enligt min åsikt uteblir en smula i och med avsaknaden av snön. Julbada och klä sig julfin. Samlas med släktingar och äta god julmat, fika och svulla hemmagjorda julgodisar.
Tissla och tassla. Hemlisar som ska uppdagas. Spännade väntan och det roliga i att se reaktionerna från den som får öppna det man omsorgsfullt slagit in.

Men först Kalle Anka klockan tre.


Tomten kom på besök även i år, men jag är hemskt ledsen herr tomte att du blev utskälld i dörröppningen av vårt nytillskott i familjen sedan sist vi sågs.. Det blev bättre när även han fick julklapp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...