lördag 25 augusti 2012

Saknar snart synonymer som snickrar samman skriveriet

Grattis Annelie!

Kan ni fatta? Så fort tiden går när man har roligt. 
Idag för ett år sedan började anteckningarna i den här agendan att ta form. Ett något trevande första inlägg och sedan var jag igång. Jag tycker ju det är så roligt att smattra på tangenterna! Jag älskar att  få skriva om djupet eller om ingenting. Försöker formulera mina texter så de blir så där lagom lättsamma om man skulle få för sig att vilja ögna vidare. En känsla av närvaro, att du är med mig där jag är. 

Men allteftersom jag skapade blogginlägg så fastnade jag i mitt mönster att bygga rubriker med samma begynnelsebokstäver i orden och nu kan jag ju inte skriva utan att få till den där rätta överskriften. Det blir svårare och svårare och det märks med all säkerhet på den mer sporadiska uppdateringen. För tomt med tankar, skratt och knäppheter blir det inte i den här hjärnan. Måste bara fläta ihop det också, för annars sabbar jag hela ursprungskonceptet liksom. Mitt signum. 

Hjälp emottages tacksamt.. 
Hör nu det alla mina två läsare! 

                                


1 kommentar:

  1. hahaha... sjukt kul! Och du har bra många fler läsare :) . . .
    Och du ska veta att rubriken är en bisak, dina texter är underbara att läsa.. så kanske dags att "killa din darling" och skippa rubriken!
    ps. ser du att jag börjar meningen med "och"... hehehe... man får bryta mot reglerna. Testa!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...