onsdag 16 januari 2013

Modemanagern meddelar: mulliga magen mjukast med moisturizer

Det här är en skönhetsblogg. The one. Välkommen!

Här skriver jag bland annat om vilka strumpor jag väljer att ta på mig varje dag och detaljerade beskrivningar om vilken sorts mascara jag applicerar just för dagen och hur. Så håll er uppdaterade, för här händer det grejer.
Jag är med hjälp av mina kontakter nere i Europa oerhört trendsättande och nytänkande så våga inte missa något. Känner ni med er att ni inte är tillräckligt inne så rekommenderar jag att ni ögnar igenom alla mina andra inlägg om hur man uppnår högsta popularitet med sitt utseende. Eftersom ni då uppenbarligen inte hört mina senaste moderesonemang så läs mer -----> här

Tips nr trehundrafyrtioåtta:
Igår kväll när jag duschade funderade jag över hur man ska kunna uppnå den där riktigt bäbismjuka hyn som bara bäbisar har. Det borde inte de små rackarna ha patent på. Skitungar.
Man blir ju så torr och fnasig av vinterkylan så här års. Som kvinna tycker jag inte att man nödvändigtvis måste raka sig varje dag. En fläta under varje armhåla kan vara sexigt det också, och ett lager lurv på benen är praktiskt som håller värmen. Så när jag hursomhelst stod där i duschen och hade schamponerat håret (på huvudet) tar jag som vanligt en klick balsam i efteråt för att håret ska bli så där mjukt och lent. Då slår det mig plötsligt som en metafor från klar himmel. Balsam på den fjunbeklädda kroppen!
Fantastiskt vilket resultat. Var nu tacksamma att jag delar med mig av mina erfarenheter.

Kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...