onsdag 10 juli 2013

Summerar sommaren snabbt, sötnosarna slutar skolan sedan Stockholmssemester

Då var det dags att uppdatera de förlorade månaderna..
Hur jag ska minnas allt och i min ålder till råga på allt det vet jag inte. Jag har faktiskt hunnit fylla det sista året på det tredje tiotalet. Men jag gör så gott jag kan och börjar med skolavslutningen i början av juni..

                               

Mina duktiga, vackra barn som jobbat hårt det här året förtjänar ett långt skönt sommarlov. Jag laddar min handväska full med näsdukar eftersom det här året är extra känsligt för en känslomänniska som jag. Tjejen, den långa, tjusiga går ut nian! Grabben slutar sjuan och gör ett cool uppträdande med sin musikgrupp och med rockversionen av Idas sommarvisa. Han imponerade med gitarrsolot. Stolta mamman applåderade mest i bänkraden. Efteråt hade vi tårtbuffé för alla nior och familjerna. Gruppkramar och fotograferande en minnesvärd dag.

Från och med den dagen började också min tre och en halv veckas ledighet från jobbet. Skönt och sommaren kan börja. Inleder med några storstadsdagar i vår vackra hufvudstad. Spatsera i gamla stans gränder och låta barnen uppleva en dag bland karusellerna på Gröna Lund. Själv blir jag yr i huvudet på en vanlig gunga så jag står över bara jag får en Ben & Jerrys med utsikt över vattnet. Det blir en påtaglig kontrast med storstadslivet, de snabba rulltrapporna, tunnelbanan och folkvimlet mot det kommande lugnet i Dalsländsk natur.


                               


Hunden fick också semester och bodde på pensionat några dagar. Han umgicks med andra roliga hundar och flirtade med söta hundflickor mest hela dagarna. Att lämna bort den lille slyngeln kändes nästan som när jag lämnade barnen på dagis första gången. Inte riktigt men nästan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...