Beskåda Barbros begåvade barnbarns bästa bilder, brudens blåblandade blombukett blev bedårande bihang bredvid båda bröllopsbeklädda.

Min tjej fick sin första kamera som pytteliten och har nu vuxit upp och blivit en konstnärinna. Hon kan konsten att föreviga på bild, stanna tiden för all framtid och låta oss få fantastiska bilder från en minnesrik dag. Vilken fin bröllopspresent. Hon tog med oss ut i herrgårdens stora trädgård en stund innan vigseln och tog så många fina, knasiga och vackra bilder att det blev svårt att välja någon favorit. Tur att vi inte måste. 

Eftersom det utlovade regnet höll sig borta så kunde vi spatsera runt i lugn och ro och hitta flera fina platser att fotografera på i den fina omgivningen. Hon knäppte i farten när vi gick och när vi gjorde fulminer och när vi stod stela och rakryggade och när vi båda var vackra samtidigt. Hon var full av inspiration och lyckades få oss avslappnade och naturliga. Bildskatten är minst sagt ovärderlig. Vid vattnet, framför några buskar, med herrgården i bakgrunden, vid en kärra full med blommor och framför en port. Några av de härligaste bilderna blev det på schackspelet där spelpjäserna byttes ut mot mig och min stiliga man bredvid mig på spelplanen. Drottningen och kungen sida vid sida. Proffsigt!


 

Sjävklart fotograferade hon oss under den vackra bröllopsceremonin och fångade fint vår glädje. 

Bröllopsfotografen själv blev också porträtterad av sin bror när hon var helt inne i sin roll och hon har utan tvekan den gulligaste fotostilen i världen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bad i jul eller julibad?

Halvungraren och hennes dotter på en resa genom Europa - del 2

Halvungraren och hennes dotter på en resa genom Europa - del 3