Välmående weekend vid Varbergs vatten

Allhelgonahelgen är för oss inte längre enbart en helg att minnas de som lämnat livet och oss, det har också blivit ett tillfälle att uppmärksamma oss två lite extra. Vi har som ni vet att jag brukar säga i och för sig ofta anledning att fira för att vi tycker det är en viktig ingrediens i vardagen. Men just den helgen hade vi faktiskt vår första date, men eftersom hösten inte var som vanligt och Liseberg inte kunde hålla öppet så kunde vi inte återvända till brottsplatsen den här gången. Vi fick hitta på något annat och valde i kontrast till nöjespark och skrämmande zombies i höstmörkret en lite lugnare plats för återhämtning och vila vid havet - Kusthotellet i Varberg

Konsten att kliva upp ur vattnet fortare än man kom i...


Där fick vi bada lite utomhus för första gången så pass sent på året, Det var en uppfriskande upplevelse följt av en värmande stund i bastun. Där fick vi relaxa på spa i bubbelpooler och väldoftande duschar. Och där fick fiskarna äta på våra fötter till frukost. 

Vi avslutade vår weekend med en fantastisk promenad vid havet alldeles intill hotellet. Där skvätte vågorna stort in emot land och den friska luften fyllde våra lungor med ny energi att ta med oss hem. Rekommenderar varmt ett besök och en stunds avkoppling på denna plats. 







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bad i jul eller julibad?

Halvungraren och hennes dotter på en resa genom Europa - del 2

Halvungraren och hennes dotter på en resa genom Europa - del 3